600 - 700 грн/год
до 20 о.
Оренда мінімум від 4 години
7+ години, знижка 100%

Лофт для незабутніх вечірок

вул. Печенізька 35/43, Київ
4.6

Інформація про приміщення

Ідеальне місце для вечірки або дня народження. Не завжди можу підняти трубку, віддаю перевагу Telegram, Viber. Писати з 09.00 до 20.00 - почніть з дати та часу, кількості та віку гостей, формату заходу. Приміщення оформлене в стилі лофт і знаходиться у вигідному районі, відносно близько навіть для лівого берега. Для фотосесій, відеозйомок, презентацій, семінарів або тренінгів в наявності є величезний проектор, а для виступів - прекрасна акустика. У нас будь-якому івентові буде затишно - ми передбачили комфортні меблі, стиль простору і техніку. За запитом є мотоцикли для фотосесій, відеозйомок. Також можна окремо замовити послугу з оформлення романтичного побачення. Диван трансформується в величезне ліжко. Близько 10 спальних місць. Мангал майданчик. УВАГА! Приміщення щодня обробляється бактерицидною (кварцовою) лампою.

+ Докладніше

Правила приміщення

Бронювання підтверджується особистою зустріччю, оглядом і внесенням авансу-застави, який повертається після закінчення терміну оренди, за умови дотримання мінімальних обумовлених правил! Всередині приміщення немає обмежень за шумом, на вулиці після 22.00 НЕ шуміти !! Неоднозначні відгуки щодо туалету пов'язані з тим, що раніше використовувався БІО, зараз запущений і працює повноцінний, креативний санвузол. Фото прикріплені.


Дивіться інші локації для вашого заходу


Характеристики

Розмір майданчика
50 м2
Загальна місткість
20 гостей

Розміщення

Графік роботи

ПН-ЧТ: 00:00 - 00:00 600 грн/година
ПТ-НД: 00:00 - 00:00 700 грн/година

Особливості ціноутворення

Підсумкова ціна для кожного заходу обговорюється індивідуально. Ціноутворення залежить від виду заходу (фотосесія, побачення, вечірка) Мінімальний час оренди - 4 години. 24 години / 7 днів на тиждень, понеділок-четвер 600 грн / год, п'ятниця-неділя - 700 грн / год. Оплачені 7 годин рівні безліміту з 15.00 до 12.00 наступного дня. Приміщення вважається заброньовано лише тільки після внесення застави-авансу. Застава-аванс не входить в оплату і повертається на наступний день.


Безкоштовні послуги (включено)

Устаткування
HDMI кабель
Великий телевізор
Караоке
Колонки
Кондиціонер
Мікрофон
Проектор
Харчування
Мікрохвильовка
Холодильник
Кухня
Кейтеринг
Особливості
Персонал за запитом
Барна стійка
Вхід з вулиці
Парковка
Дозволено кальян
Танцмайданчик
Готель в будівлі
Мангал
Правила
Алкоголь з собою
Їжа з собою
Шуміти після 23:00
Додатково
Дрова із собою
Кальян є, але вугілля та тютюн із собою

Послуги за додаткову плату

Харчування
Чарки, келихи, посуд
Устаткування
Настільні ігри
Фліп-чарт
Особливості
Замовлення по кухні

Поділитися майданчиком

Відгуки (11)
Відгук користувача Юлия
Юлия ·21 лютого 2022

Отмечала здесь день рождения. Все очень понравилось! Удобное расположение, есть вся необходимая посуда, техника. Очень уютно и продумано до мелочей. Хозяин приятный и отзывчивый человек! Остались только положительные эмоции и желание вернуться еще. Рекомендую!!

Відгук користувача Настя
Настя ·13 січня 2022

Месяц назад делали сюрприз-вечеринку на день рождения мужа. Ну все очень понравилось) удобная локация, помещение супер, различная посуда, громкость музыки, все на столько продумано! Теперь ждём хорошей погоды и обязательно заглянем на барбекю. Безумно рада что нашла вас! Огромное спасибо!

Відгук користувача Ната
Ната ·17 листопада 2021

Арендовали лофт для проведения тимбилдинга, место вживую ещё лучше, чем на фото! Невероятно красивые подсветки, много интересных вещей для офигенных фотографий, очень атмосферно, удобные пуфики и диваны, а гамаки - просто восторг! Много места для различных игр, на потанцевать, попеть караоке. Все сотрудники остались в восторге, спасибо большое!!!

Відгук користувача SH
SH ·29 липня 2021

Делали там "у нас есть проектор, приходите и расскажите о чем-либо, что вам интересно", на ~12 человек. Хозяин очень интересный как человек, и очень адекватный и приятный как "арендодатель". Был кондиционер. На улице тоже уютно и классно. Рекомендую глянуть лично, не судить по фоточкам Отдельно - продуманность всего. "Вот бы классно тут HDMI-кабель" - А ОН ТАМ ЕСТЬ. "На улице не хватает стола" - есть коробки, можно сделать стол. И так со всем. 11/10, очень понравилось, вернемся!

Відгук користувача Ольга
Ольга ·10 лютого 2021

Зарегистрировалась только чтобы оставить отзыв! Уютно, чисто, антуражно, атмосферно. Хозяин готовится к праздникам и сам на уровне все оформляет. Впечатления незабываемые и во многом заслуга локации, потому что добраться вечером это некий прикольный квест, а встречающая атмосфера сразу настраивает на нужный лад. Фотки очень крутые. Ходяин - ракета, бомба, петарда!

Залишити відгук
Щоб залишити відгук або на нього відповісти, зареєструйтеся або увійдіть на renty.ua
!Поскаржитись на локацію

Дивіться також

Перегляд Тераса на даху Emily Family
Подільський р-н, Поділ
1000 грн/люд. до 25 о.
Перегляд "RED SOX" - лофт для івентів
Шевченківський р-н, Старий Київ
500 - 1500 грн/год до 50 о.
Перегляд Новий сучасний зал на Воздвиженці
Подільський р-н, Поділ
700 грн/год до 40 о.
Перегляд Конференц-зал в бізнес-центрі біля м.Олімпійська
Голосіївський р-н, Голосієво
720 грн/год до 40 о.
Перегляд Творчий простір для майстер класів
Печерський р-н, Печерськ
800 - 950 грн/год до 10 о.
600 - 700 грн/год
до 20 о.
Оренда мінімум від 4 години
7+ години, знижка 100%

Перевірити час роботи та розрахувати вартість

    !Поскаржитись на локацію